Contact

070 73 70 554
info@thingstomakeanddo.nl
Adelheidstraat 74
2595 EE Den Haag

Instagram Linkedin

De identiteit van het festival is een reflectie van zichzelf.

Mooi Weer Spelen

Animaties, Campagnes, Illustraties, Visuele identiteiten

Het festival laat de stad Delft al 35 edities genieten van theateracts, muziek en eten waarbij verwondering voorop staat. Het festival wordt geprezen om de diversiteit en kwaliteit van de optredens, de intieme sfeer en het gezellige publiek. Laagdrempelige optredens worden afgewisseld met spectaculaire acts en met poëtisch en absurd straattheater voor de kenner. Naast het bieden van een meerdaagse culturele ervaring zet de stichting zich in voor het bevorderen van de gelijkheid en solidariteit tussen de inwoners van Delft.

De dynamiek van de visuele identiteit wordt gedreven door verwondering.

Sinds 2014 verzorgt Things To Make And Do, in opdracht van Stichting Theaterfestivals Delft, alle communicatie rondom dit evenement. 2022 bood ons de ruimte voor vernieuwing, waarbij het aanspreken van de verbeelding van de brede doelgroep uitgangpunt was. Kunst moet immers voor iedereen toegankelijk zijn. Speels en kleurrijk. Ons festival is toegankelijk en inclusief; iedereen is welkom om zich te laten betoveren.

 

Door toevoeging van visueel gedrag aan een huisstijl ontstaat identiteit.

De nieuwe visuele identiteit is een eclectische verzameling grafische elementen die samen een bredere context schept. Van kleurrijk tot ingetogen, van dynamisch tot statisch. Van illustratief tot tekstueel en van iconisch tot fotografisch. We kunnen schreeuwen en fluisteren. Vanuit verbazing is alles mogelijk. Hiermee wordt elke vorm van communicatie een uitnodiging tot contact.


Vergelijkbare projecten